Speciale bijeenkomst vanuit het Gemeentemuseum in Den Haag

Meesters in de Digitale Samenleving, haalbaar of huilbui?’ Dat was de titel van de KPN-bijeenkomst op 16 juni over de digitaliserende samenleving en de rol van de overheid. Speciaal voor NetwerkcafeTV werden de sprekers van deze bijeenkomst geïnterviewd.

Tijdens deze gesprekken is ingegaan mogelijke gevolgen van de digitaliserende samenleving voor de relatie tussen de overheid en de burger. Gemeenten staan voor grote veranderingen. Zijn ze er klaar voor? Hiernaast zijn de interviews te bekijken.

Danny Mekic gaf naast een interview ook een presentatie over de digitale samenleving en de rol van de overheid.

Interviews

  Netwerkcafe.tv - Aflevering 1

  Het verandere televisielandschap

  'TV verandert en wij verandert en wi verandere mee'De eerste uitzending van NetwerkcafeTV stond in het teken van het veranderende televisielandschap. Humberto Tan en side kick Nynke de Jong ontvingen o.a. Jaap Postma, Bert Habets en Marc de Vries.

  Netwerkcafe.tv - Aflevering 2

  4G

  Op 8 april 2014 werd aflevering 2 van Netwerkcafe.tv live uitgezonden via kpn.com/netwerkcafetv. Deze uitzending stond geheel in het teken van 4G. Humberto Tan en side kick Nynke de Jong ontvingen o.a. Eelco Blok, Joost Farwerck, Ben van der Burg en Boris van de Ven.

Fragementen uit de eerste 2 afleveringen

Fragmenten uit de eerste 2 afleveringen

Gerelateerde Nieuwsartikelen

Gerelateerde nieuwsartikelen