KPN uitgeroepen tot Europese Sponsor van het Jaar

Beeld: KPN
Beeld: KPN

Onze wintercampagne met Ireen Wüst en de Coolste Baan van Nederland in de hoofdrol is gisteren op de ESA Awards in Londen verkozen tot beste Europese sponsorcampagne van 2014.

Uit tien genomineerde campagnes vanuit heel Europa werd de campagne van KPN door de internationale jury gekozen tot winnaar.

De jury roemde de campagne van KPN waarbij de schaatssponsoring op alle mogelijke manieren werd ingezet voor het merk en de business van KPN. Hoogtepunt in de campagne was de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion van Amsterdam waar maar liefst 90.000 klanten van KPN zelf konden schaatsen of getuige waren van het KPN NK Allround en Sprint dat op deze tijdelijke ijsbaan werd gereden.

Trots

Mark Versteegen, Directeur Sponsoring van KPN, geeft aan apetrots te zijn op de uitverkiezing waarbij onder andere de Adidas Campagne met Lionel Messi en de Jupiler campagne met de Rode Duivels werden verslagen: ‘Het meest trots ben ik op de manier waarop we als een team hebben samengewerkt om de campagne binnen KPN op te bouwen. Als één bedrijf hebben we gewerkt aan dit prachtige resultaat dat na Nederland nu ook in Europa in de prijzen valt. Ik wil dan ook alle collega's die betrokken zijn geweest bedanken voor al hun inspanningen. Dit resultaat is alleen haalbaar door een teamprestatie en dat is precies wat we met elkaar hebben neergezet.’

Over ESA

De European Sponsoring Association (ESA) is erkend als onafhankelijke, objectieve en gezaghebbende stem in Europa op sponsoring zaken. De tien genomineerde campagnes zijn eerder uitgeroepen tot Nationale Sponsor van het Jaar in het eigen land. Tijdens de ESA Awards is de Europese winnaar bekend gemaakt.

Lees hier waarom wij eerder zijn uitgeroepen tot Nationale Sponsor van het Jaar.Meest gelezen en video's

Meest gelezen

Blijf op de hoogte

Klik hier om de laatste updates te ontvangen

Video