Helden in het Rijks

Bron: Helden
Bron: Helden

Als trotse hoofdsponsor en fan van het schaatsen én van het Rijksmuseum verbindt KPN in samenwerking met het HELDEN Magazine onze Nederlandse schaatshelden met de mooiste meesterwerken.

Het magazine HELDEN is dé sportglossy van Frits en Barbara Barend over bloed, zweet en trainen. In HELDEN delen topsporters hun geheimen en laten zij zich van hun onbekende kant zien. Het magazine verschijnt vier keer per jaar, waarin vanaf deze maand de serie ‘Uit de Kunst’ mede mogelijk gemaakt wordt door KPN. In deze rubriek brengt KPN topschaatsers en topkunst samen in het Rijksmuseum. Barbara Barend gaat met de schaatsers het Rijksmuseum in, op zoek naar hun favoriete meesterwerk.

Bob de Jong

Schaatsheld Bob de Jong mocht voor de nieuwste HELDEN als eerst een bezoek brengen aan het Rijksmuseum. Zijn fascinatie voor kunst en bouwwerken is de afgelopen jaren alsmaar groter geworden. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken toen hem werd gevraagd welk meesterwerk hij speciaal wilde zien: Het Winterlandschap.

Meet & Greet met schaatshelden

Iedereen kan kans maken op een Meet & Greet met een van de schaatsers in het Rijksmuseum. Wil jij ook kans maken op een ontmoeting met jouw schaatsheld? Vul hier het formulier in en geef aan welke topschaatser jij graag persoonlijk wilt ontmoeten en waarom.

Meest gelezen en video's

Meest gelezen

Blijf op de hoogte

Klik hier om de laatste updates te ontvangen

Video